hero-img

Join us

Welkom bij The Oval Office! Op deze plek komen energie en creativiteit samen! 
Maak kennis met ons diverse, talentvolle team. Self-starters, doorzetters, dynamische go-getters … allemaal erg benaderbaar, zorgzaam en kleurrijk.
Oh, er zitten zelfs een aantal dansers tussen. For real!  

Wij vinden empathie heel belangrijk. Het is één van onze kernwaarden. We willen divers talent aantrekken en het welzijn van onze werknemers verbeteren in een inclusieve omgeving.

We beschouwen al onze mensen als een waardevolle schat en zijn trots op ieders passie, creativiteit, gedrevenheid en ondernemerschap. Ons team van lokale en internationale professionals, verspreid over vijf kantoren, spreekt de taal van onze klanten – en jouw taal - en we werken samen aan het realiseren van elkaars dromen en ambities.

Zie je jezelf hier werken? Check dan onze vacatures en neem gerust contact op. Ook als je droombaan niet tussen de vacatures staat. Draait het leven niet om het grijpen van kansen? Of ze zelf creëren? Make it happen! Neem contact met ons op en kom langs voor een portie energie en creativiteit die onze communicatie voedt. Let’s talk!

Onze cultuur

Bij The Oval Office leveren we goed werk, zijn we heel gedreven én toegewijd. Onze drijfveer? Echt impact maken, iets betekenen. We werken aan wat echt belangrijk is. En aan het einde van de rit? Dan delen we samen de euforie van een goed uitgevoerd project. Wij bieden een mix van lokale en internationale ervaring en maken communicatie die aanslaat. Wij hebben empathie, authenticiteit en autonomie hoog in het vaandel, én we zetten in op samenwerking, op de teamspirit. Dáárin zit de echte toegevoegde waarde.

Wie bij ons komt werken, weet waar hij/zij/x terechtkomt: een menselijke en veilige omgeving. Gevuld met oprechtheid, warmte en waar geen plek is voor ego’s. Iedereen telt mee en ieders behoeften worden gewaardeerd en gehoord. Onze kernwaarden? Joie de vivre, Ondernemend, Gründlich, Agile en Empatia. Ze zijn terug te vinden in alles wat we doen.

Wij omarmen vertrouwen en flexibiliteit. Het zit in ons DNA! Dat is de reden waarom we zo sterk geloven in (volledige) flexwerkregelingen. Bij ons kun je werken waar en wanneer je wilt. Thuis of in een van onze kantoren? Het kan. Wij geloven in slimmer werken, niet harder.

Onze waarden

Onze bedrijfscultuur is verankerd in sterke waarden die leidend zijn bij al onze dagelijkse activiteiten. Het zijn geen holle frasen; nee ze barsten van het leven!

Volg ons op Instagram