hero-img

Goedemorgen

Hoe gaat het?

All ways lead to The Oval Office

Neem gerust contact op.  
We denken graag mee.
En laten graag zien hoe we merken en mensen verbinden. 

Managing Director

Nicolette Vink

Nicolette leidt met bijna 25 jaar werkervaring in de entertainment-, communicatie- en evenementensector nu The Oval Office als algemeen directeur. Ze is een enthousiaste teambuilder en motivator die graag samenwerkt met creatieve en ruimdenkende geesten.

nicolette@theovaloffice.nl
06-20 61 31 29

Account Lead

Oscar Voskuil

Oscar is gedreven als het gaat om marketing, communicatie en commercie. In ruim 20 jaar ervaring heeft hij gewerkt bij grote namen zoals ING RE, Vodafone en KPN, maar heeft hij ook start-ups en scale-ups doen groeien. Oscar luistert graag en analyseert goed en neemt altijd de tijd om de behoeften van klanten écht te begrijpen.Denkt als strategische partner buiten de gebaande paden om klanten te helpen hun doelen te bereiken. 

oscar@theovaloffice.nl
06-43 02 98 98

Patricia Vergeer

'Officer' is haar tweede naam. Want sinds 2015 maakt ze al deel uit van The Oval Office. Patricia overziet al het creatieve werk van het team, dat altijd 'sticky', slim en boeiend is. Ze gebruikt storytelling om onvergetelijke ervaringen te creëren. En dat heeft ze gedaan voor klanten zoals Booking.com, Randstad, Google en Takeaway.com. Verwacht een interessante mix van kunst, film, muziek, games en nog veel meer. 

patricia@theovaloffice.nl
06-54 99 07 87

Strategy Lead

Bob Bruinenberg

Als geboren strateeg houdt Bob ervan om menselijke inzichten te onderzoeken en tot leven te brengen. Deze 'agency guy' heeft gewerkt bij zowel toonaangevende internationale als lokale bureaus in Nederland. Zijn strategische blik en conceptueel vermogen hebben hun waarde bewezen voor organisaties als Microsoft, Google, bol.com, Randstad, Beyond Meat en de Nederlandse overheid.

bob@theovaloffice.nl
06-18 94 98 27

Production Lead

Monique van der Wielen

Een autoriteit op het gebied van grote, complexe projecten. Met 20 jaar ervaring bij bureaus zoals IDTV+ en Xsaga heeft Monique alles al gezien of gedaan in haar rol als freelancer en in het universitaire domein, . Ze heeft een indrukwekkend netwerk en een groot hart voor haar vak, dat ze succesvol overdraagt aan alle projectmanagers in haar team.

monique@theovaloffice.nl
06-29 44 98 51