MWG – allOut

MWG – allOut

allOut groeit uit tot hét mediafestival van Nederland!

MWG, de Nederlandse vakvereniging van en voor mensen in media- en/of marketingcommunicatie, koos begin dit jaar voor The Oval Office voor de ontwikkeling en organisatie van hét nieuwe mediafestival van Nederland. Wij bedachten hiervoor het concept allOut, creëerde een echte festivalsfeer en maakte de jaarlijkse uitreiking van de AMMA awards onderdeel van het evenement.

Creatief overkoepelend concept
MWG organiseert elk jaar een mediacongres en faciliteert de uitreiking van AMMA awards voor de mediabranche. Dit jaar kwamen deze elementen samen in een nieuw concept, op één dag: allOut. Bij Thuishaven in Amsterdam op 16 mei.

allOut sprak een brede (én jongere) doelgroep aan en gaf MWG een nieuwe, frisse uitstraling. Het overkoepelende concept werd vertaald in alle facetten van het congres (Outspoken), de uitreiking van de vakprijzen (Outstanding) en het afsluitende feest (Outrageous). Een aantrekkelijke plek om inspiratie op te doen, te netwerken en het vak te vieren.

Een festival vol inspiratie
In de festivalsfeer werden de aanwezige professionals ondergedompeld in het nieuwste van de mediawereld. Future trends, technologie, marktontwikkelingen, new research en insights, best practices, het beste werk van Nederland, allemaal omringt door entertainment, muziek en feestsfeer. Voor elke media-fanatic bood allOut volop inspiratie.

Een jubileum! The Oval Office organiseerde voor de 10e keer de AMMA uitreiking voor MWG.

#
#
#
#