Emakina

Emakina

Hoe zorg je ervoor dat de opening van een nieuw pand een moment is waarbij je je nog sterker kunt positioneren?

In september is Emakina ingehuisd gemaakt in hun nieuwe pand in het Westelijk havengebied in Amsterdam. Een uitgelezen moment om zichzelf bij bestaande en nieuwe relaties (opnieuw) te presenteren en de relatie te versterken.

Emakina Nederland opereert als full-service digital agency met hoogwaardige digitale marketingdiensten zoals websites, e-commerce-oplossingen, applicaties en communicatiecampagnes. 

Tijdens de officiële opening werd benadrukt wat Emakina bijzonder maakt, waar hun kracht ligt en konden gasten Emakina’s kennis van het digitale landschap zelf ervaren. Zo werd er met het thema ‘Catch your next wave’  een voorproefje gegeven aan klanten en partners van de ‘digital waves’ die eraan komen, middels een inspirerende keynote over de digitale transformaties en korte één-op-één tracks over relevante onderwerpen uit het werkveld. Op het programma van de opening stonden daarnaast activaties met inspiratie over e-Commerce, AI, blockchain, VR en AR. Waarbij Alfred, de door Emakina zelfgebouwde voice controlled cocktailmaker, de grootste hit was.

Dankzij deze opening heeft Emakina zich als sterk groeiende bedrijf succesvol kunnen etaleren richting klanten en leveranciers. 80% van de genodigden kwam naar de opening, de relatie met zakelijke partners werd hierbij verdiept, het personeel voelde zich betrokken en trots en de aftermovie en -communicatie werd door Emakina’s netwerk zeer positief ontvangen.