Bol.com

Bol.com

Hoe kan een jaarlijks zomerfeest saamhorigheidsgevoel en binding met je organisatie versterken?

Bol.com organiseert ieder jaar een zomerfeest om de 1.650 medewerkers te bedanken voor hun inzet en het onderlinge saamhorigheidsgevoel en de binding met het bedrijf te versterken. Eerder mocht The Oval Office dit zomerse feest al twee keer organiseren. Voor deze editie werkten we nauw samen met Obsession, evenementen en communicatie.  

 

Het concept ‘In alle staten’ was een zomerse ervaring waarbij medewerkers letterlijk en figuurlijk in vier verschillende ‘staten‘ werden gebracht. Van ultiem relaxen tot waanzinnige extase. De verschillende staten samen vormden een divers programma; de Hysterische, Energieke, Relaxte en Rebelse staat hadden passende activiteiten zoals een hysterische tandempret race, een rebelse muziekquiz en relaxte mind gym workshop. In de avond verplaatste het feest zich naar binnen waar een line-up met knallende live acts zorgde voor een zeer energieke avond.

 

Medewerkers hebben bijzondere ontmoetingen gehad met collega’s die ze nog niet kenden, één van de belangrijkste doelstellingen van het zomerfeest. Ook de andere kernwaarden van bol.com zijn gevierd en kwamen tot leven tijdens het zomerfeest. Het event werd gewaardeerd met een dikke 8.