hero-img

The Oval Office Geïnspireerd door mensen en merken

We connect Adidas with the non-conformists. For real.

Waarom we doen wat we doen

Wij verbinden mensen en merken. For real.

De wereld verandert. Snel. Maar er verandert niets aan de essentie van goede communicatie. Daar is één simpele reden voor: mensen willen zich verbonden voelen. Met elkaar en met merken. Merken waar ze al jaren van houden of merken die ze voor het eerst ontmoeten. Wij zorgen voor die verbinding. Van merk tot mens. En vice versa. For real.

Wij creëren een duurzame band tussen merken en mensen. In het dagelijkse leven en via bijzondere momenten die je niet snel vergeet. The Oval Office laat communicatie écht beleven. Live, face to face, online én offline. Het virtuele leven is de ene helft van ons verhaal, het échte leven het andere deel. Omdat we oprecht geloven in de onvervangbare waarde van wat je (samen) voelt, hoort, proeft, ziet en ruikt. For real.

Hoe we het doen

WIJ OMARMEN DE KRACHT VAN EMPATHIE

Empathie. Het is meer dan een buzzword bij The Oval Office. Het is simpelweg ons DNA. We gebruiken empathie om campagnes te creëren die écht impact hebben op de doelgroep van onze klant. Daarom is onze Empathy Value Index (EVI) een methodologie die gebruik maakt van de kracht van empathie. En we hebben daarvan twee versies ontwikkeld. Met de Empathy Value Index Brand edition meten en boosten we de connectie tussen het merk en de doelgroep. De Empathy Value Index Employer edition dient om de verbondenheid tussen werkgever en medewerker te versterken.

In beide gevallen nemen we de tijd om in de schoenen van de mensen te gaan staan, om te weten wat hen drijft, inspireert, afstoot of aantrekt. We omarmen empathie in alles wat we doen, want dat brengt het beste in mensen, merken en werkgevers naar boven.

Waar we goed in zijn

Wij creëren experience-driven communicatie

The Oval Office zet de beleving van mensen centraal in elke campagne. Herinner je jouw eerste kus? Precies. Dat is wat we experience-driven noemen. Authentieke en creatieve communicatie die alles durft te mengen: live, social en digital, content en media over alle touchpoints heen.

We zijn er trots op dat we voor A-brands mogen werken in heel verschillende sectoren, inclusief de non-profit en de overheid. Ons team van 80 Officers bundelt al haar talent in 8 expertises.

Born in Europe

Onze roots liggen in België. Een divers, creatief en soms bizar landje dat het hart van Europa doet kloppen. We groeien en zitten op de beste plekken om iedereen in Europa te bereiken. Zo zorgen we voor meer verbinding en creëren we mee een empathisch continent. Ons team telt 80+ talenten, met bureaus in België, Nederland en Frankrijk.

Echte verbinding overstijgt talen en culturen. Wij gaan vooruit met één verhaal. De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar dat die Europees zal zijn staat vast. Samen gaan we die droom achterna, vastberaden er alles uit te halen wat erin zit.

Samen, met liefde. For real.