hero-img

De onbekende helden van de stad Dampende pizza, kip met een korstje en B2B partnerships.

Ze zeggen dat gastvrijheid in je bloed zit. En zoals elke chef je zal vertellen, is de opening van je eigen zaak een droom die uitkomt. Maar het vergt ook veel toewijding en soms bloed, zweet en tranen.

Thuisbezorgd.nl, heeft er zijn missie van gemaakt om hardwerkende uitbaters hun zaak te laten groeien door beter te concurreren in de delivery-markt. Wij helpen Thuisbezorgd.nl om die connectie te maken.

Wij verbinden Takeaway.com met zijn partners. For real.

STAP ONZE WERELD BINNEN

De handige en betrouwbare boost voor jouw zaak.

Thuisbezorgd.nl is een doorgewinterde speler in de branche. Wat weinig mensen weten, is dat ze restaurants ook helpen met hun marketing en logistiek voor inkoop en verkoop. Om potentiële partners te laten zien waarom ze met Thuisbezorgd.nl in zee moeten gaan, brachten we de full-on experience naar de grootste vakbeurs van Nederland: de Horecava.

De stand belichaamde letterlijk het merk met de iconische bezorgtas, maar dan opgeblazen tot een larger-than-life formaat. Het werd een van de meest succesvolle campagnes ooit.

BEST RESTAURANT AWARDS

Kwaliteit moet je vieren, hoe groot of klein je ook bent.

Thuisbezorgd.nl beschouwt de restaurants waar ze mee samenwerken als echte partners en ze begrijpen dat elke samenwerking uniek is. Je bent maar zo sterk als de mensen met wie je werkt en succes moet je delen.

Om partners te belonen voor topkwaliteit en het te motiveren om te blijven excelleren, hebben we samen met Thuisbezorgd.nl de Best Restaurant Awards ontwikkeld. In 2019 reikten ze de Awards uit op de Horecava, in 2020 zijn we volledig digitaal gegaan. De uitreiking werd toen live gestreamd naar meer dan 2.000 kijkers. Na dit mooie resultaat staan we klaar om samen met Thuisbezorgd.nl de Best Restaurant Awards ook in andere Europese landen te introduceren.

“The Oval Office heeft ons geholpen om op een compleet nieuwe manier contact te leggen met ons publiek. Het team nam ons mee door het hele proces van A tot Z, met doorleefde expertise en kennis van live events en communicatie.”
Sascha van Ginneken, Partner Marketing Coördinator, Benelux Thuisbezorgd.nl