hero-img

Maak de conversatie heroïsch Bijna tien jaar creatieve samenwerking.

Terwijl de digitale revolutie zijn opkomst voortzet, heeft Google als missie de digitale ongelijkheid tussen mensen te verkleinen door zoveel mogelijk informatie en kennis toegankelijk te maken. Want met kennis vergroot je ook de impact op het leven van mensen. En om de wereld beter te maken, moeten we die kennis delen. Live en online.

Met onze ervaringsgerichte campagnes brengen we deze missie tot leven. Onze samenwerking beslaat het hele creatieve spectrum: we communiceren zo breed mogelijk, zowel naar consumenten als bedrijven. Van nieuwe digitale platforms tot live events, wij maken de conversatie heroïsch zodat de vonk kan overslaan naar het echte leven.

Wij verbinden Google met de wereld. For real.
Award winning

MIDDEN IN DE DIGITALE BELEVING

Verhalen die iedereen inspireren

Wie mensen in hun hart wil raken, moet een eigen omgeving creëren die de producten en verhalen echt laat beleven. De inclusieve events van Google verlichten het pad voor iedereen. Hoe oud je ook bent en wat je ook zoekt, deze events, workshops en masterclasses nemen je in het Google-verhaal, en dat is een verhaal waarin jij de held bent.

Google wil alle informatie ter wereld netjes ordenen en universeel toegankelijk maken. The Oval Office brengt die missie tot leven.

PERMANENT LEREN 

Programma’s om persoonlijk en professioneel te groeien.

De programma's die we voor Google ontwikkelen focussen op de lange termijn. Dit hele spectrum aan experiences kan maandenlang doorgaan. Jaren zelfs. Want de dag dat je stopt met leren, verlies je je voorsprong. Op de concurrentie. Op je collega's. Op je kleinkinderen.

Van het bijscholen van werkzoekenden tot het finetunen van de mobiele digitale transformatie, wij willen dat je mee bent. Kies de skills die je wil upgraden, leer op je eigen tempo en creëer zo zelf de kansen.