hero-img

YouTube Works Awards Celebrating big impact

De eerste live editie van de YouTube Works in Nederland is een feit. The Oval Office produceerde deze inspirerende award show van A tot Z voor YouTube, Bond van Adverteerders en Adformatie. 

Tijdens de YouTube Works Awards werden de meest creatieve en effectieve campagnes op Youtube tijdens een spetterende show in het zonnetje gezet. De Hallen Studio's in Amsterdam leende zich hier uitstekend voor. 

The Oval Office verzorgde de gehele productie; van de award uitreiking met verschillende muzikale- en dans acts tot aan de bruisende afterparty. Een all-in experience voor meer dan 200 gasten. 

 

En de winnaar is…

De achtkoppige jury van YouTube Works beoordeelde of adverteerders YouTube creatief, strategisch en effectief inzetten om een grote impact te maken. De jury heeft uit alle inzendingen 23 cases genomineerd in zeven verschillende categorien. Met als grote hoofdprijs; de Grand Prix. Deze hoofdprijs is gewonnen door: Lay's Iconic Restaurant Flavors #nobettercombo - Lay's (PepsiCo) x OMD x Fitzroy x Native Nation x King George, Annalect.