hero-img

Destination Daylight Lightyear 0

Deze week kwam een jarenlange ontwikkeling tot een hoogtepunt voor Lightyear. Een paar weken nadat het innovatieve Nederlandse merk 's werelds eerste zonneauto voor consumenten lanceerde, organiseerde The Oval Office 'Destination Daylight': een exclusieve ervaring met de eerste publieke  testritten voor de internationale pers en first buyers

Lightyear nam contact op met The Oval Office om  een ervaring te creëren en te organiseren voor de laatste ontwikkelingsfase van de eerste Lightyear 0-auto's, wat zal leiden tot meer bekendheid, vertrouwen en merkbetrokkenheid. Met het evenement wilde het merk een verhaal schrijven met de eerste wereldwijde Lightyear 0-eigenaren: inspirerend, innovatief, duurzaam en ambitieus. Het was aan ons om een 'go live'-momentum voor Lightyear te creëren door het publiek te laten zien dat Lightyear volwassen is geworden en er helemaal klaar voor is om de markt te veroveren.

Lightyear was born at dawn and now sees the light of day

Een selecte groep internationale journalisten en Lightyear's eerste kopers werden uitgenodigd voor Destination Daylight. Een grenzeloze ervaring waarin we, op een speciale plek in de natuur, het daglicht vierden. De eerste testritten vond plaats in Navarra, Spanje, een regio die bekend staat om zijn ruige natuurschoon en zonnige humeur. Het is een opvallende eco-setting waardig aan 's werelds eerste consumenten zonne-auto, en de avonturen die het mogelijk maakt.

Innovatief & duurzaam

Tijdens dit exclusieve en intieme event konden gasten in de Lightyear 0 rijden om het product en het merk echt te ervaren en de prachtige, afgelegen omgeving in zich op te nemen. Daarnaast creëerden we voor Lightyear een aantal creatieve installaties om de bezoekers mee te nemen in de talloze innovatieve, duurzame en hightech features van deze nieuwe bolide.

Het duurzame karakter van het merk werd tijdens de gehele experience als belangrijk uitgangspunt meegenomen. Zoals een uitnodiging gemaakt van gerecycled papier met bloemenzaadjes er in. En is er gekozen voor een lokale en biologische catering.