Van Communicatie naar impact

Een duurzame relatie opbouwen met consumenten, medewerkers of zakelijke relaties vraagt om een aanpak met meerdere contactmomenten. Daarvoor moet je weten via welke kanalen je hen het beste kan bereiken, welke informatie voor hen relevant is en hoe zij het beste aangesproken kunnen worden.

Merkpositioning,Externe communicatie,Interne communicatie,PR,Digital,Content & influencer marketing,Social & mobile

Merkpositionering

Ons creatief team zorgt voor sterke merkervaringen, in woord en beeld, door het schrijven van het merkverhaal en het ontwikkelen van de merkidenteit. Zo krijgt uw merk een duidelijk eigen verhaal, dat niemand meer vergeet. Van het ontwerp van logo’s en het ontwikkelen van een huisstijlgids tot het creëren van visuals voor social media of het realiseren van festivalstands.

 

Externe communicatie

Om langdurige relaties op te bouwen met uw consumenten en B2B klanten, zorgen we voor een onvergetelijke merkbeleving en opvallende on- en offline communicatie. Via paid, owned, earned of shared media krijgt uw merk de juiste aandacht. En we passen altijd onze CREA-check toe: wees creatief, relevant, engagerend en authentiek.

 

Interne communicatie & internal branding

Uw mensen zijn uw kapitaal en uw meest belangrijke merkambassadeurs. Het is voor uw bedrijf van onschatbare waarde dat zij betrokken zijn en blijven om doelstellingen te behalen en uw merk top of mind te houden. We creëren campagnes voor employer branding, employee engagement en changemanagement.

Ontdek de interne communicatiecampagnes die we ontwikkelden voor Heineken en Heineken Sol International

 

 

PR, Content & Influencer marketing

Ons team van content marketeers, copywriters en bloggers creëren, verspreiden en promoten pakkende en relevante content die mensen niet alleen liken en sharen, maar die ook leidt tot meer betrokkenheid en actie. Van sprekende digitale content zoals infographics en verrassende social media posts tot long reads, flyers, print magazines en video’s.

De lancering van een nieuw product of een dienst, een opening, de organisatie van een congres of de promotie van een event. Wij identificeren voor u de meest nieuwswaardige boodschap en de juiste mediapartners om de zichtbaarheid van het merk te maximaliseren.

Ontdek PR- en content marketing campagnes die we ontwikkelden voor Big Green Egg.

 

Digital, Social & Mobile

Digital is onmisbaar bij het creëren van impactvolle ervaringen. We ontwikkelen websites, mobiele applicaties, e-newsletters, e-banners etc. waarmee het publiek een merk optimaal kan beleven. Onze digital marketeers adviseren bij het uittekenen van een social mediastrategie en implementeren SEA-campagnes zodat de content de juiste doelgroepen bereikt en betrekt.